Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS-Esquerra Manacor aposta per canviar el model de mobilitat del municipi

29761

La coalició Més per Manacor i Esquerra Republicana han manifestat aquest dimarts la seva intenció de canviar el model de mobilitat del municipi si tenen representació en el Consistori després de les eleccions del 26 de maig.

Segons ha informat la coalició, en el municipi no s'ha apostat per canviar el model fins ara, i segons ells, «no té cap sentit tenir els carrers plens de vehicles privats circulants, dificultant el pas de vianants i altres mitjans de transport sostenible».

«Creim que els carrers són espais per a fer vida i que s'ha de poder circular amb seguretat i sense fums. Això no significa llevar tots els cotxes però sí que racionalitzar el seu ús. A Manacor no s'ha apostat per canviar el model de mobilitat», han afirmat des de la coalició.

A més, la posició dels partits és que per les particularitats urbanes de Manacor, la majoria de desplaçaments «es podrien fer a peu, amb bicicleta o en noves formes de transport com el patinet elèctric».

«Quan Miquel Oliver sigui batle apostarem per remodelar la mobilitat en tot el municipi. Facilitarem que la gent vagi a peu, amb bicicleta o en patinet elèctric», ha manifestat la membre de la candidatura Antònia Pujades en un vídeo difós en xarxes socials.

Finalment, des de Més-Esquerra creuen en «un turisme respectuós amb el medi ambient, que no envaeixi l'illa, però sobretot perquè els ciutadans puguin gaudir de la naturalesa» i puguin també desplaçar-se en mitjans no contaminants.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Marià, fa mes de 4 anys

Supòs que també potenciaràn el transport ferroviari, l'únic vertaderament sostenible. I un tramvia a Manacor és la millor alternativa al cotxe, molt més qje el patinet o la bicicleta.

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente