Setmanari d'informació local - 138 anys

La Crida per Palma es mostra en contra de 'mercantilitzar' l'espai públic

30085
Imatge de l'acció simbòlica realitzada aquest diumenge per La Crida per Palma. | La Crida per Palma

El candidat de La Crida per Palma a l'Ajuntament de Palma, Manel Domènech, ha proposat aquest diumenge derogar l'ordenança d'ocupació de la via pública, ja que, segons ha sostingut, «consolida el model de ciutat-aparador» i «mercadeja» amb l'espai públic.

«El Govern de l'esquerra pocavergonya va perdre una oportunitat i va triar continuar alimentant el model de terrasses existents fent només un parell d'ajusts», ha manifestat Domènech en declaracions prèvies a una acció simbòlica de la candidatura en la plaça de Cort en la qual han dut a terme un vermut per a censurar la «privatització» de l'espai públic.

Des de Crida per Palma proposen derogar l'ordenança actual i impulsar una nova mitjançant un procés «veritablement participatiu» que prioritzi els interessos veïnals als dels negocis.

«Fixarem un percentatge màxim del 15% d'ocupació de terrasses, prohibirem l'ocupació de terrasses en noves places i aplicarem un 2x1 en l'obertura de noves terrasses en les zones més saturades de Palma, de manera que per a obrir una nova terrassa se n'hagin de tancar dues», ha sentenciat Domènech.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.