Setmanari d'informació local - 138 anys

Melià proposa descomptes per a la gent gran de fins a un 50 % en els primers trams de consum d'aigua

30131

El candidat d’El Pi a Palma, Josep Melià, s’ha compromès aquest dimarts perquè la gent gran tengui descomptes de fins a un 50 % en els primers trams de consum si El Pi entra dins del pròxim govern de Cort. Melià, que aquest dimarts ha presentat les propostes electorals de la formació per a millorar la qualitat de vida de les persones majors, també ha proposat la reducció d’un 30 % en el rebut de l’IBI.

En aquest sentit, el candidat d’El Pi a Cort ha deixat clar que l’Ajuntament «ha de facilitar a la gent gran unes prestacions socials i uns serveis dignes per millorar la qualitat de vida d’aquest col·lectiu». Melià ha apuntat que amb aquestes mesures «es podria compensar el greuge comparatiu que pateixen els jubilats mallorquins que tenen pensions més baixes respecte a la resta de jubilats de l’Estat».

D’altra banda, Melià també ha comentat que s’oferiran ajuts per a la rehabilitació de cases i per millorar la mobilitat i l’accessibilitat als habitatges, i que el transport públic serà gratuït per la gent gran. El candidat d’El Pi ha puntualitzat que «el nostre programa fa especial èmfasi en aquest col·lectiu i planteja propostes per lluitar contra el sedentarisme i fomentar l’envelliment actiu amb més activitats culturals i de temps lliure per a les associacions i clubs per la gent gran».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.