Setmanari d'informació local - 138 anys

STEI: «Seguirem amb la lluita LGTBI tant en els centres de treball com al carrer»

30263

L'STEI Intersindical ha compartit aquest divendres un manifest pel Dia Internacional contra l'homofòbia, transfòbia, bisfòbia i lesfòbia i s'ha compromès a seguir amb «la lluita LGTBI», tant en els centres de treball on tenen representació com al carrer.

Segons ha informat l'STEI, el 17 de maig de 1991 l'Organització Mundial de la Salut va aprovar treure de la llista de malalties mentals l'homosexualitat. Aquest fet va suposar la declaració del 17 de maig com el Dia Internacional contra l'homofòbia, la transfòbia, la bisfòbia i la lesfòbia.

Al llarg d'aquests 28 anys, a Espanya s'han produït importants avançaments legislatius i socials cap a la igualtat i la normalització dels col·lectius *LGTBI. Malgrat aquests importants avançaments, han lamentat que "la *LGTBIfobia, en els seus diferents graus, està encara present en la nostra societat".

"El món del treball, on les persones passen gran part del seu temps i on estableixen bona part de les seves relacions socials, és també un àmbit en el qual es donen sovint situacions de discriminació contra les persones *LGTBI", han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.