Setmanari d'informació local - 138 anys

Endavant considera necessari «un bloc polític» encaminat a «la ruptura amb l'Estat»

30423

Endavant considera que és «necessari un bloc polític transformador» a Mallorca que faci canviar «el terreny de joc» perquè després de quatre anys de «pacte de progrés s'ha fet evident» que s'han dut a terme polítiques «absolutament contràries a la voluntat» dels votants dels partits que ho conformen.

L'organització considera que s'ha de configurar un espai polític que superi «l'intent de modular els principis polítics imposats per la dreta i l'estat per a passar a plantejar uns principis polítics que qüestionin d'arrel l'estat de les coses».

Segons assenyalen, aquest espai ha d'empènyer «en una mateixa direcció que la resta d'Espanya i Llatinoamèrica cap a la ruptura amb l'Estat i el sistema patriarcal capitalista». Per això creuen necessari «continuar enfortint» les organitzacions i els col·lectius que fan front a l'efecte del capitalisme i l'acció d'Espanya a Mallorca.

També creuen necessari donar «el màxim suport possible» a les candidatures municipalistes d'Alternativa per Pollença, Alternativa per Artà, Gent per Sineu, Alternativa per Santa Maria, Crida per Palma, Valldemossa que volem i Volem Sencelles, que «volen dur aquestes lluites i aquest programa de transformació als ajuntaments».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.