Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern convoca ajudes d'inclusió social i d'esport femení

30727

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ha publicat en el Butlletí Oficial de les Balears (BOIB) les línies d'ajuda per a donar suport a accions d'inclusió social i per a l'esport femení per a l'any 2019.

Segons han concretat des de la Conselleria, la convocatòria d'aquestes ajudes té un triple objectiu, atorgar ajudes a projectes destinats a la integració social d'infants i de joves en risc d'exclusió social a través de la pràctica esportiva continuada, o a projectes d'esport adaptat, organitzats per associacions sense ànim de lucre.

D'altra banda, també subvencionar la formació tècnica esportiva a les dones nascudes o residents a les Balears i, finalment, subvencionar als clubs esportius de les Illes amb equips femenins i mixtos d'esports individuals i col·lectius que participin en competicions de categoria nacional i que promocionin les Balears, durant la temporada esportiva 2018-2019.

La dotació de la convocatòria és d'un màxim de 180.000 euros, augmentant així la partida destinada a la passada convocatòria que era de 140.000 euros i el termini per a presentar les sol·licituds és de trenta dies naturals comptadors des d'aquest dimecres.

Finalment, han conclòs que és la tercera edició d'aquestes ajudes que reflecteix «l'aposta política del Govern per a fomentar l'esport femení i l'esport com a eina d'inclusió social».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.