Setmanari d'informació local - 138 anys

Telebilbao emet un reportatge sobre la singularitat de Menorca com a destinació natural i cultural

30749

La televisió local basca destaca en el seu programa turístic, Meridiano Cero, els principals actius de l’illa, amb especial atenció als valors naturals i patrimonials i als recursos que la situen com una destinació òptima per al turisme actiu i esportiu.

El programa Meridiano Cero de TeleBilbao ha dedicat a Menorca el reportatge central del seu darrer capítol, emès el passat primer de juny. L’espai turístic de la televisió local basca ha fet una repassada als principals actius de l’illa, a la qual s’ha referit com «un dels paradisos de la Mediterrània».

Ha fet especial atenció als valors paisatgístics i patrimonials que la fan única, així com també a tots aquells recursos, naturals i en forma de serveis i instal·lacions, que la situen com una destinació òptima per al turisme actiu i esportiu.

No han faltat les referències a la declaració de l’illa com a Reserva de Biosfera i a la candidatura a Patrimoni Mundial de la Menorca Talaiòtica. Aquesta darrera ha ocupat bona part del programa, amb reiterades al·lusions al bon estat de conservació i a l’elevada densitat dels monuments prehistòrics menorquins.

Hi ha hagut espai també per a les platges verges, la geologia, el paisatge rural i litoral, la diversitat d’hàbitats naturals i, fins i tot, per a alguns apunts d’història.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.