Setmanari d'informació local - 138 anys

Més de 4.200 estudiants de les Balears s'examinen a partir d'aquest dimarts de la selectivitat

30893

Un total de 4.203 estudiants de batxillerat s'han matriculat a les Balears per a realitzar les proves d'accés a la universitat (PBAU) de juny de 2019, que comencen aquest dimarts i es prolongaran fins al dimecres a les Illes.

Segons ha informat la Universitat de les Illes Balears (UIB), les proves es duran a terme a Palma al campus de la UIB; a Inca (IES Berenguer d'Anoia i IES Pau Casesnoves); a Manacor (IES Mossèn Alcover); a Ciutadella (IES Josep Maria Quadrado); a Maó (Recinte Firal); a Eivissa (IES Sa Colomina) ia Formentera (IES Marc Ferrer).

En xifres, per Illes, a Mallorca s'han matriculat 3.351 alumnes -2.405 a Palma, 468 a Inca i 478 en Manacor--, 443 a Eivissa, 400 a Menorca i 9 a Formentera.

L'entrada a les aules serà a les 08.45 hores, i les proves començaran a les 09.00 hores. Els enunciats i protocols de les matèries (excepte els d'idiomes) es presentaran en català però hi haurà una versió traduïda al castellà per a les persones exemptes de català i per als alumnes que ho demanin.

Durant el mes de juliol, i no al setembre, es duran a terme les proves extraordinàries de les PBAU, que tendran lloc els dies 9, 10 i 11 d'aquest mes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.