Setmanari d'informació local - 138 anys

PSIB, El Pi i Bloc reediten el pacte de govern a Felanitx

30943

PSIB, El Pi i Bloc han acordat reeditar el pacte de govern a l'Ajuntament de Felanitx, segons ha informat el partit socialista en una nota.

L'acord signat per les tres formacions estableix que en els primers dos anys de legislatura la vara de batle la tendrà el candidat d'El Pi, Jaume Monserrat, mentre que els dos darrers anys de legislatura el batle serà el candidat del PSIB, Xisco Duarte.

La fórmula acordada pels tres partits repeteix els acords assolits en la darrera legislatura amb la finalitat de «donar continuïtat i estabilitat».

En relació a les prioritats de cara al proper mandat, des del partit socialista han destacat la necessitat de desenvolupar la segona fase de l'Hospici, l'adquisició de terrenys per a la nova escola, l'aprovació del Pla General d'Ordenació Urbanística, la reforma de l'Auditori o l'ampliació de les instal·lacions fotovoltaiques i millores en la xarxa d'aigua potable.

Respecte a l'organigrama pactat, Duarte s'encarregarà de Cultura, Patrimoni, Fires i Mercats, Mercat Municipal, Comunicació i Transparència i Activitats; Gràcia González serà l'edil d'Urbanisme, Salut i Benestar; Joan Aznar serà el responsable de les àrees d'Esports, Infraestructures i Manteniment; i Damiana Massutí serà la regidora de Festes i Joventut.

Cal recordar que després dels resultats de les eleccions municipals del 26 de maig el PSIB va aconseguir quatre regidors, el Bloc, tres, i El Pi, dos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.