Setmanari d'informació local - 138 anys

L'artista Joan Aguiló embelleix el Pla de na Tesa amb murals sobre el món rural i el brodat mallorquí

30951

L'artista Joan Aguiló ha acabat el segon dels murals en els quals ha estat treballant els últims dos mesos a Marratxí, concretament a les dues entrades del Pla de na Tesa, amb l'objectiu d'embellir l'entorn urbà.

Segons ha informat l'Ajuntament de Marratxí en un comunicat, Aguiló ha il·lustrat en un mural fotogrames per a reivindicar el món rural i en l'altre ha representat el brodat mallorquí amb rajoles hidràuliques.

Aquest segon mural, pintat en el mur de la rotonda del carrer General Weyler, és un reconeixement que l'artista ha fet d'un tret definitori de la cultura mallorquina i la superfície pintada són uns 100 metres longitudinals, amb un mur baix i llarg.

«El fet de plasmar el mural en aquest format ha suposat un repte per a mi, tant en aquesta obra com en la primera, en què simulant els fotogrames cinematogràfics he donat protagonisme a un nin que recull una taronja, que simbolitza el món. En certa manera, també he intentat posar en valor l'entorn del mur, rural i vincular-lo amb la natura», ha explicat Aguiló.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.