Setmanari d'informació local - 138 anys

El poeta Miquel Català presenta ‘La dona del bosc’ a Palma

30959

Miquel Català presenta el seu cinquè poemari, 'La dona del bosc', el proper divendres 14 de juny a les 19 hores a la biblioteca municipal Ramon Llull. Després de la presentació, l’autor recitarà alguns dels seus poemes amb l’acompanyament musical de Tony Colomina.

Aquesta és la tercera vegada que el poeta valencià presenta el seu treball a Palma, ho va fer el 2016 amb 'Cavallet de mar' i el 2018 amb 'La llum del far'. Cada presentació ha estat amenitzada amb una lectura musicada dels seus poemes. En aquesta ocasió comptarà amb els rapsodes: Jaume Ferrà, Catalina Aguiló, Sumsi Massanet, Raul On, Rafel Gelabert i Maria Victòria Secall.

Miquel Català és el pseudònim literari de Miquel Llàtzer. Ha participat en nombrosos recitals de poesia, en solitari i col·lectius, tot portant la seva poesia a qualsevol indret de l'àmbit lingüístic català, acompanyat de músics, cantants i rapsodes.

Miquel Català va publicar el 2012 el seu primer llibre 'Poemes de la nina libèl·lula'; el gener de 2014, el segon llibre, 'Poemes de la nina mandarina'; l’abril de 2015, el tercer poemari, 'Cavallet de mar', i, l’octubre de 2017, 'La llum del far'.

'La dona del bosc'
El poeta presentarà divendres a Palma el seu darrer llibre, 'La dona del bosc', editat per l’editorial Neopàtria, que presenta tres parts que tenen en comú «la veu personal del poeta, els seus dots com a observador, la seva capacitat per a evocar i un pensament crític quan no indignat», segons el pròleg de l’escriptor Manel Alonso, qui defineix l’obra com «un llibre que a mesura que avança millora per acabar oferint-nos proses de bona factura i amb una electricitat interna que sacseja el lector amb fermesa».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.