Setmanari d'informació local - 138 anys

L'assemblea de MÉS per Palma ratifica els acords de govern a l'Ajuntament de Palma

31019

L'assemblea de MÉS - Estimam Palma ha ratificat aquest dijous els acords de governabilitat a l'Ajuntament de Palma i el seu candidat, Antoni Noguera, ha ressaltat que el pacte incorpora «totes línies verdes» de la formació ecosobiranista.

«Estic satisfet amb el pacte, és un bon acord i hem fet una bona negociació», ha expressat Noguera en declaracions als mitjans. L'actual batle en funcions de Palma s'ha referit a les 'línies verdes' de la formació, com establir un límit de creuers, polítiques d'habitatges o revisar el tram un del segon cinturó de Palma. Respecte a l'organigrama, Noguera ha sostengut que permet al Consistori palmesà continuar amb la «transformació de la ciutat» i materialitzar projectes iniciats en la present legislatura.

Cal recordar que MÉS per Palma gestionarà durant la pròxima legislatura la regidoria de Model de Ciutat i Habitatge Digne i, així mateix, una 'macroàrea' que inclourà Benestar Social, Cultura i Educació, després d'un principi d'acord aconseguit amb el PSIB per a governar a l'Ajuntament de Palma. A més, Noguera serà tinent de batle en el pròxim Consistori.

A l'assemblea d'aquest dijous han assistit, a més de Noguera, la número 2 de MÉS per Palma, Neus Truyol, i els números de la llista, Llorenç Carrió, i el coordinador de la formació, Miquel Àngel Contreras.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.