Setmanari d'informació local - 138 anys

IB3 estrena 'Favorits', la primera coproducció entre les televisions públiques de les Balears, Catalunya i País Valencià

31035

IB3 estrena aquest dissabte 'Favorits', un programa que explica «les històries més impactants, emocionants, curioses i divertides que ofereix el món dels continguts digitals i les iniciatives innovadores». És el primer programa d’entreteniment coproduït per IB3, TV3 i À Punt Media.

'Favorits' cerca sorprendre l’espectador. El programa fa una selecció dels continguts més sorprenents sorgits d’Internet on la tecnologia té un paper molt important. Cal dir que és una proposta en què els protagonistes són les persones: l’Internet de les persones enfront de l’Internet de les coses.

Cada capítol tendrà una durada d’uns vint-i-cinc minuts dividits en històries de dos minuts, peces curtes de xarxes socials i tres peces de producció pròpia sobre el sector d'innovació local de cadascun dels territoris de les televisions coproductores (Illes Balears, Catalunya i País Valencià). El programa no té presentador, però sí un narrador que se situa en el punt de vista de l’espectador, capaç d’aportar les seves idees, de fer broma o de ser crític. «Aquesta narració és diferent per a cadascuna dels zones. En el cas de les emissions d’IB3, la veu correspon a l’actriu Maria Bauçà», ha explicat IB3.

Com s’ha fet 'Favorits'
La metodologia de coproducció és el resultat del treball col·laboratiu entre els equips locals de cadascuna de les televisions que han participat en el projecte. Cada programa té, com a mínim, una peça relativa al sector de la innovació de cada territori i està produïda pels seus equips a Catalunya, al País Valencià i a les Illes Balears.

Unes de les tasques més complexes ha estat la selecció de continguts. Per a dur-la a terme, s'ha creat un equip paritari d'especialistes de recerca a Internet de diferents edats, per a poder generar una oferta que pugui satisfer tots els públics. La selecció final es va fer a partir d'uns tres-cents continguts, que es van valorar per a donar forma als tretze programes, per als quals s'han seleccionat finalment al voltant d'uns cent vuitanta continguts.

'Favorits' s’emet a IB3 Televisió i a la web tots els dissabtes a les 20 h. Es pot seguir l’emissió a través de les xarxes amb l’etiqueta #FavoritsIB3 i també estarà disponible a la carta a ib3.org/favorits

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.