Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Terraferida anuncia 25 propostes per a frenar la «degradació ambiental i territorial»

31037

Terraferida ha anunciat aquest divendres un total de 25 propostes amb l'objectiu de frenar la «degradació ambiental i sobreexplotació territorial i de recursos naturals» de les Balears, «provocada per la gran pressió humana i urbanística existent». Segons ha informat Terraferida, exigeixen al futur nou Govern i als diferents Consells insulars aplicar aquestes propostes per a apostar per «el decreixement com a garantia de supervivència».

En relació al turisme, proposen «eliminar la bossa de places turístiques i prohibir qualsevol mena d'allotjament turístic en sòl rústic», mentre que en matèria d'energia demanen que es declari «l'estat d'emergència climàtica reduint les emissions de gasos d'efecte d'hivernacle» i que s'activin «mesures urgents per a reduir la demanda energètica».

Respecte a espais naturals, proposen «dotar de més personal i recursos a la gestió de tots els espais naturals marins i terrestres i implementar mesures per a evitar la seva massificació», entre altres qüestions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.