Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort obre les votacions de propostes de pressupostos participatius

31113

L'Ajuntament de Palma ha obert aquest dilluns les votacions de propostes de projectes presentats als pressupostos participatius de la ciutat, que la ciutadania podran votar fins al pròxim 15 de setembre a través del web, segons ha informat Cort.

En total s'han presentat 31 projectes perquè els ciutadans triïn quins es finançaran a través de la partida d'1,5 milions d'euros dedicada als pressupostos participatius. En concret, 10 propostes pertanyen a l'àmbit de tota la ciutat, 6 al districte Nord, 6 al districte Llevant, 3 al districte Posen, 3 al districte Platja de Palma i Pla de Sant Jordi i 3 són d'àmbit sectorial.

Així, en els pròxims tres mesos s'habilitarà un punt d'informació i votació itinerant que recorrerà el barris de Palma per a incentivar les votacions, temps en el qual la ciutadania que ha proposat els projectes podrà explicar-los.

Des de Cort han detallat quins projectes han passat a la fase final. Es tracta, entre altres, de gimnasos gratuïts, transport públic, millorar l'esplanada de la plaça Intermodal, unificar i ampliar els carrils bici, augmentar la instal·lació de punts de càrrega de vehicles elèctrics, un educador de carrer a Son Rapinya, impulsar el 'swing' al carrer, catalogar rutes senderistes a la ciutat, entre altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.