Setmanari d'informació local - 138 anys

Els regidors de MÉS-Estimam Palma s’incorporen a les seves àrees de gestió

31115

Els regidors de MÉS-Estimam Palma s'han incorporat aquest dilluns a les seves àrees de gestió, això és, Antoni Noguera a l'Àrea de Cultura i Benestar Social; Neus Truyol a l'Àrea de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat; i Llorenç Carrió com a titular en l'Àrea Delegada d'Educació i Política Lingüística.

Així, Noguera ha assenyalat que l'àrea de Cultura i Benestar Social suposarà el «lideratge» de les polítiques socials a la ciutat. En matèria de Benestar, destaquen alguns projectes com un servei d'atenció social de 24 hores, el desmantellament del poblat de Son Banya o el desenvolupament d'un Pla d'Acció Comunitària. Així mateix, en clau cultural des de MÉS subratllat la continuació de la retirada de simbologia franquista de la ciutat i la creació del Museu d'Història de la Ciutat com els projectes de major envergadura.

Nou PGOU i 1.5000 habitatges públics

Des de Model de Ciutat, Truyol ha assegurat que l'Àrea que gestiona reuneix els projectes principals que són «palanques de canvi» a Palma. En aquest sentit, Truyol s'ha referit a l'aprovació d'un Nou Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU), la construcció de 1.500 habitatges públics amb una part destinada a lloguer juvenil o mantenir la previsió d'habitatges en el projecte de Son Busquets.

En relació al lloguer turístic, Cort preveu restringir-lo en habitatges unifamiliars a Son Espanyolet, Santa Catalina i El Molinar a través d'un nou Pla d'Usos així com actuar en els preus de lloguer i fixant límits en barriades de Palma amb emergència habitacional.

Finalment, des de l'Àrea Delegada Educació i Política Lingüística Carrió ha avançat que la cartera que dirigeix construirà noves 'escoletes', desenvoluparà un Pla de Municipalització dels centres d'educació infantil de gestió indirecta i posarà en marxa el projecte 'Escoles i Patis Oberts', a més de transversalitzar la política lingüística.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.