Setmanari d'informació local - 138 anys

El cicle 'Estius Simfònics' arrenca aquest dijous amb un concert en el Passeig del Born

31143

El cicle de música 'Estius Simfònics' de la Fundació Orquestra Simfònica de les Balears arrenca aquest dijous 20 de juny amb un concert en el Passeig del Born en el qual s'interpretaran alguns dels millors musicals de la història, com 'West Side Story', 'Els Miserables' o 'El fantasma de l'òpera', entre altres.

Així ha informat la conselleria de Cultura, Participació i Esports, qui ha detallat que el concert serà dirigit pel mestre Pablo Mielgo i que compta amb la participació dels solistes Lydia Fairen i Gerónimo Rauch.

La programació inclou, entre altres, 'The sound of music', de R. Rodgers; 'Flor de Nit', de A. Guinovart; 'Miss Saigon', de C. Schönberg, com 'The Last Night of the World' i 'The Movie in my Mind'; 'Music of the Night - El fantasma de l'òpera', de A. Lloyd Webber; 'Els Miserables', de C. Schönberg, com 'Bring Him Home', 'On my own' i 'West Side Story', obertura de L. Bernstein.

En aquest sentit, Cultura ha assenyalat que Rauch ha protagonitzat 'Els miserables' i 'El fantasma de l'òpera' en el West End de Londres, així com 'Jesucrist Superstar', 'Chicago', 'Els miserables' i 'Sunset Boulevard' a Espanya.

Per part seva, Fairen ha participat en els musicals 'Mamma Mia!', 'La bella i la bèstia', 'High School Musical' o 'Els miserables', i actualment interpreta a Dimecres Addams en el musical 'La Família Addams', que es troba de gira per l'Estat espanyol.

Cicle 'Estius Simfònics'

La cartera dirigida per Fanny Tur ha recordat que 'Estius Simfònics' és el cicle que oferirà la Fundació Orquestra Simfònica de Balears des del 20 de juny fins a l'1 d'agost i que inclou en la seva programació el Festival Bellver, un concert públic i gratuït en el Passeig del Born el 20 de juny i el concert de la 'Petita Simfònica' en el Palau de Congressos el 25 de juny.

La iniciativa s'integra en els objectius fixats en el Pla de Cultura de Balears, mitjançant el qual es pretén l'accés a la Simfònica per part de tota mena de col·lectius, programacions adaptades als diferents sectors de públic i la col·laboració amb els Consells i els Ajuntaments de les Illes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.