Setmanari d'informació local - 138 anys

EMT reforça aquest diumenge les línies 8 i 15 amb motiu del partit del Mallorca i la festa de Sant Joan

31227

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Palma reforçarà aquest diumenge els serveis de les línies L8 i L15 amb motiu del partit del RCD Mallorca i la Revetlla de Sant Joan.

Segons ha informat l'Ajuntament, per al partit de tornada del 'playoff' d'ascens a primera divisió del Mallorca, la línia L8 entre Son Roca i Sindicat comptarà amb vehicles articulats i un reforç del servei abans de l'inici del partit.

A més, hi haurà un servei especial entre Son Moix (aturada 351) i Sindicat una vegada finalitzat el partit, amb sortida programada a les 23.20 hores (00.10 hores si hi ha pròrroga) que farà el recorregut i parades de la L8. S'aplicaran les tarifes habituals.

El Deportivo de la Corunya es va imposar aquest dijous al Mallorca (2-0) en el primer partit de la final del 'playoff' d'ascens gràcies als gols de Fede Cartabia, en la primera meitat, i de Quique González en la recta final. El 2-0 deixa al Deportivo en franc avantatge, però un triomf pel mateix resultat aquest diumenge seria suficient perquè els mallorquinistes tornessin a Primera.

D'altra banda, la nit del diumenge al dilluns, amb motiu de la Revetlla de Sant Joan, la L15 (Plaza de la Reina - Platja de Palma) realitzarà sortides addicionals des de plaça de la Reina i des de l'Arenal cada mitja hora entre les 2.00 i les 5.30 hores. La línia 25 i els serveis de Nit Bus funcionaran amb els seus horaris habituals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.