Setmanari d'informació local - 138 anys

Més de 50 nins i nines de les Balears participaran en el campus 'Petita Simfònica'

31269
Imatge d'un concert durant el campus 'Petita Simfònica' de l'Orquestra Simfònica de les Balears. | OSB

Un total de 52 nins i nines de les Balears participaran del 22 al 26 de juny al campus 'Petita Simfònica', dirigit a estudiants de música d'11 i 16 anys que culminarà amb un concert públic en el Palau de Congressos el 25 de juny, segons ha informat l'Orquestra Simfònica.

L'objectiu del campus, que tindrà lloc en l'Hostaleria de la Porciúncula, és donar a conèixer la música simfònica a partir de l'experiència amb la Simfònica. Segons han assenyalat, es pretén «aprofundir en els coneixements musicals dels participants, fomentar la música simfònica en el món infantil i acostar una orquestra professional als joves que s'estan formant en l'àmbit musical».

Dels 52 nins que participen en el campus, 37 alumnes són de Mallorca, 10 de Menorca i 5 d'Eivissa. Durant el campus, els nins assagen, al costat de professors d'escola de música i músics de l'Orquestra, el repertori del concert del 25 de juny, en el qual la jove clarinetista Julia Valera, serà la solista que interpretarà el concert per a clarinet en 'la' major de W.A. Mozart. El programa es completarà amb les obres Peer Gynt, Suite núm.1 Op. 46 de Edvard Grieg, i el famós Bolero de Ravel.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.