Setmanari d'informació local - 138 anys

Cs sobre el Pacte: «És un mal revival d'un pacte sectari que cerca imposar i prohibir»

31277

Ciudadanos ha assegurat aquest dilluns que l''Acord de Bellver', que segella els acords de governabilitat entre el PSIB-PSOE, MÉS per Mallorca i Unides Podem durant la legislatura 2019-2023, és «un mal revival d'un pacte sectari que cerca imposar i prohibir».

En aquest context, el portaveu de Cs al Parlament, Marc Pérez-Ribas, ha aprofitat per atacar l'escolarització en català: «Defensam la lliure elecció de llengua segons l'idioma matern», ha assenyalat. Per la seva banda, la diputada i portaveu adjunta de Cs al Parlament, Patricia Guasp, ha assenyalat que estan preocupats per «la sobredimensió de l'Administració Pública i la creació de nous ens públics, atenent raons de quotes i d'ideologia per a acontentar i col·locar als tres partits».

Així mateix, ha lamentat que «els ciutadans de les Balears són els que acabaran pagant la factura de l'intercanvi de butaques d'aquest nou Pacte de Reculada». «Des de la formació ens sumam també a la preocupació de la societat i agents econòmics davant el repartiment per quotes de Conselleries, de confirmar-se que la matèria de Comerç recaurà en mans del representant de Podem, Juan Pedro Yllanes», ha destacat. Finalment, han destacat que xerciran estaran «vigilants a les ocurrències dels populistes i nacionalistes».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.