Setmanari d'informació local - 138 anys

'Vers Endins' llança un Verkami per a fer possible el seu nou disc 'Despulla't, eixampla't, somriu!'

31307

El grup mallorquí 'Vers Endins' enregistra el seu segon treball d'estudi, el disc 'Despulla't, eixampla't, somriu!'. Per fer-ho, han posat en marxa un Verkami que inclou recompenses com ara bosses de tela, il·lustracions, un sorteig per a un viatge a Menorca, o el mateix disc.

«Es tracta d'un disc carregat d'emoció i d'amor, on s'hi poden sentir versos d'autors com Pau Vadell, Carles Rebassa, Rosa M. Arrazola o Vicent A. Estellés a més de lletres pròpies carregades de sentit i de compromís», han apuntat des del grup.

Amb aquest disc, Vers Endins ha iniciat una nova aventura «fresca i diferent». «Amb 'Despulla't, eixampla't, somriu!' cercam remoure't la consciència, entendrir-te i fer-te somriure». El treball parla de pau, de guerra, d'amor, de compromís, de feminisme, entre d'altres.

A més a més, el disc ha comptat amb la col·laboració d'artistes com Biel Majoral, Swing (RapRural), Joana Gomila, Pau Mas, Joan Xanguito, Tomeu Estelrich, Joan R. Xamena, Blues Destroyers, M. Àngel Adrover, Arnau Ferrer i Juanjo Tur.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.