Setmanari d'informació local - 138 anys

Joan Mesquida anuncia que s'ha afiliat al partit Ciudadanos

31317

El diputat del partit Ciudadanos per Balears en el Congrés, Joan Mesquida, ha anunciat aquest dimarts que s'ha afiliat al partit perquè creu «en la unitat d'Espanya, la igualtat de drets, l'Estat del Benestar, el suport a les famílies, emprenedors i autònoms, el respecte a les víctimes del terrorisme, i l'equiparació salarial de la Policia i la Guàrdia Civil».

Així s'ha pronunciat en el seu compte de Twitter, on també ha explicat que «això no va de vermells i blaus». Precisament, la portaveu del partit, Inés Arrimadas, ha volgut «donar la benvinguda» als diputats de Ciutadans que fins ara es presentaven com a independents, entre els quals ha destacat l'exdirectiu de Coca-Cola Marcos de Quinto, el que va ser advocat de l'Estat, Edmundo Bal o a Mesquida.

En roda de premsa, Arrimadas ha restat rellevància al fet que quatre membres de la seva direcció --entre ells el cap de llista en el Parlament Europeu, Luis Garicano, i el candidat a Castella i Lleó, Francisco Igea--, s'hagin mostrat partidaris d'afavorir la investidura del socialista Pedro Sánchez i ha remarcat que en el partit hi ha «una aclaparadora majoria» en contra de permetre aquesta designació.

«El Sánchez de Batasuna»

En la seva opinió, «ningú es pot creure que el mateix Sánchez que pacta amb Batasuna a Navarra, i amb un Zapatero que diu que no s'ha de ser durs amb els independentistes, canviarà de la nit al dia». «Tots sabem els qui són els socis de Sánchez: nacionalistes i populistes», ha reblat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.