Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Institut d'Estudis Baleàrics promou el jazz illenc a Rotterdam

31403
En aquesta edició ha estat la formació balear Toni Vaquer Sextet la seleccionada per participar en el festival. | CAIB

L'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) assisteix aquests dies a Injazz, un festival i cicle de conferències professionals que funciona com a catalitzador de noves formacions musicals, de manera que el coneixement i l'experiència es poden compartir i establir relacions internacionals. El programa se celebra a Rotterdam (Països Baixos), inclou taules d'inspiració, tallers i presentacions.

A través del programa matchmarking d'Injazz, l'Institut d'Estudis Baleàrics pot ampliar «la seva xarxa de contactes establint reunions amb agents, propietaris de segells discogràfics i professionals dels mitjans de comunicació especialitzats, per tal de promoure l'escena musical de Balears».

Destacats promotors del festival de jazz europeu que participen a l'European Talent Program per al jazz trien una formació notable del seu país d'origen. La intenció, segons ha explicat l'Institut, «és que aquestes bandes actuïn en tots els festivals europeus en un futur pròxim».

En aquesta edició ha estat la formació balear Toni Vaquer Sextet, formada per Toni Vaquer al piano, Joan Mas al saxo alt, Miguel 'Pintxo' al saxo soprano i tenor, Dani Pérez a la guitarra, David Mengual al contrabaix, i Ramon Prats a la bateria, la seleccionada per participar en el festival.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.