Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca repren les negociacions sense renunciar a la presidència compartida del Consell

31411
Imatge d'una de les darreres assemblees de Més per Menorca. | dbalears

Més per Menorca ha acordat aquest dissabte reprendre les negociacions amb el PSOE i Unides Podem per a formar govern en el Consell Insular de Menorca, encara que el coordinador de la formació menorquinista, Nel Martí, ha confirmat que les converses continuaran «sense renunciar a la presidència compartida».

Els ecosobiranistes s'han reunit aquest dissabte en assemblea per a tractar els passos a seguir després que la comissió negociadora de Més per Menorca abandonés les negociacions amb el PSOE i Unides Podemos.

«No renunciem a les nostres propostes, però tenim la voluntat d'arribar a un acord, i demanem al PSOE que també presenti propostes per a poder acostar postures», ha manifestat Martí després de la trobada.

«Volem un govern fort i estable, on la pluralitat es vegi representada, especialment pels dos partits majoritaris, PSOE i Més per Menorca, i que ens permeti desenvolupar les nostres polítiques», ha afegit.

Cal recordar que el PSOE i Unides Podemos van aconseguir el dimecres un preacord per a la constitució del govern del Consell Insular de Menorca. No obstant això, van deixar la porta oberta a continuar les negociacions amb Més.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.