Setmanari d'informació local - 138 anys

Jover i Muñoz es reuneixen amb activistes sahrauís per parlar sobre la «vulneració de drets que sofreixen»

31645

Les diputades d'Unides Podem en el Congrés per les Balears, Antònia Jover i Lucía Muñoz, s'han reunit aquest dijous amb activistes joves sahrauís per a recollir les seves peticions enfront de la «vulneració de drets que sofreixen».

Segons ha informat el partit, totes dues diputades s'han compromès, juntament amb la resta del Grup Confederal, en «continuar lluitant» des de les institucions perquè «Espanya compleixi amb la seva condició d'administradora de la colònia».

Muñoz ha explicat que Espanya «ha de complir amb la responsabilitat històrica amb el Sàhara occidental, assumint la seva condició de potència administradora del territori i de la jurisdicció que exerceix sobre les persones sahrauís en territori espanyol, ja que, el pitjor enemic del poble sahrauí és el silenci».

Per part seva, Jover ha destacat que «la situació de repressió que sofreixen els territoris ocupats i la vulneració constant que el Marroc està fent sobre els drets del poble sahrauí fa que es demani a Espanya, des de fa dues dècades, que assumeixi el seu paper. Des d'Unides Podemos vàrem mostrar tot el nostre suport».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.