Setmanari d'informació local - 138 anys

El GOB instal·la aquest estiu carpes informatives a quatre platges per a sensibilitzar sobre la posidònia

31651

El Grup d'Ornitologia Balear (GOB) ha instal·lat carpes informatives a quatre platges de Mallorca a les quals, durant els mesos de juliol i agost, es duran a terme activitats educatives per a sensibilitzar sobre la necessitat de conservar les prades de posidònia al Mediterrani.

Així ha informat l'entitat en una nota en la qual han detallat que la iniciativa s'emmarca en la campanya @SOSposidonia, que aquest any celebra la seva tercera edició. En concret, la carpa informativa s'instal·larà en horari de demà o horabaixa durant quatre dies per setmana i girarà per les platges de s'Arenal de Portocolom, sa Canova (Artà), Santa Ponça (Calvià) i la platja des Port (Colònia de Sant Jordi).

L'objectiu de l'acció és informar els banyistes sobre la importància de preservar la posidònia, així com donar a conèixer les amenaces que pesen sobre l'espècie i informar sobre les eines disponibles perquè la ciutadania contribueixi a la seva protecció.

El GOB ha recordat que la posidònia que duu a terme una important funció ecològica a l'ésser una espècie que oxigena l'aigua, fixa el carboni i dóna refugi a moltes espècies de peixos, a més de ser un element fonamental per a la formació de l'arena i, per tant, en el manteniment de les platges.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.