Setmanari d'informació local - 138 anys

Toni Gomila, guardonat amb el premi 'Butaca' al millor actor de repartiment

31705

L'actor manacorí, Toni Gomila, ha estat guardonat amb el premi 'Butaca' al millor actor de repartiment per la seva adaptació de l'obra 'La bona persona de Sezuan' en la 25a edició dels guardons de teatre de Catalunya. Per aquesta obra també han rebut una distinció com la millor actriu, Clara Segura, i el millor disseny de llums ha estat per a Pep Barcons.

L'obra teatral 'Àngels a Amèrica', de la companyia Teatre Lliure, ha guanyat aquest diumenge a la nit el Premi Butaca a millor muntatge teatral, a més d'haver estat premiada al millor actor, Pere Arquillué.

'La gàbia de les boges', de Nostromo Live, ha conquistat tres guardons: el premi a millor musical; el de millor actor en un musical --Àngel Llàcer--; el de millor vestuari --Miriam Compte--i el de millor caracterització --Helena Fenoy i Marta Ferrer--.
A més, 'Una gossa en un descampat', de la Sala Beckett, ha obtingut tres guardons: el de millor muntatge de petit format, el de millor direcció --Sergi Belbel-- i el Fundació SGAE a millor text.

El premi a millor espectacle de públic familiar ha estat per a 'Ballar és cosa de llibres', de Plataforma Cultural La Diürna; el de millor actriu de repartiment l'ha guanyat Carlota Olcina, per l'obra 'L'habitació del costat', i el de millor actriu en un musical, per a Anna Moliner, per l'obra 'Els jocs florals de Canprosa'.

Aquesta darrera obra també ha estat guardonada a la millor escenografia --Laura Clos--, mentre que el premi al millor So ha estat per a 'Maremar' --Roger Àbalos--.

El premi al millor muntatge de dansa ha estat per 'Pasionaria', de la Veronal, que també ha rebut el de millor intèrpret femení de dansa --Ariadna Montfort--, mentre que el de millor intèrpret masculí li ho ha portat Pol Jiménez, per l'obra 'L'oscil·lant'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.