Setmanari d'informació local - 138 anys

Premien la UIB per la creació del Laboratori de Mediació, Resolució de Conflictes i Orientació Familiar

31731

La Conferència Universitària per a l'Estudi de la Mediació i el Conflicte (CUEMYC) ha atorgat el premi Dialogus a la Universitat de les Illes Balears amb motiu de la creació del Laboratori de Mediació, Resolució de Conflictes i Orientació Familiar.

El jurat d'aquest guardó ha valorat que «aquest servei és una aportació científica original orientada al desenvolupament de la recerca i l'experimentació en els àmbits de la mediació i la resolució de conflictes, especialment en els contextos familiars».

El lliurament del guardó tindrà lloc en el marc del IV Congrés Internacional per a l'Estudi de la Mediació i el Conflicte, que tindrà lloc a Múrcia del 3 al 5 d'octubre de 2019.

Laboratori

El Laboratori de Mediació, Resolució de Conflictes i Orientació Familiar és una unitat cientificotècnica orientada a la recerca que sorgeix de la necessitat de donar resposta als interrogants que els i les professionals de la mediació i la resolució de conflictes es fan, davant els nous reptes de relació derivats del ràpid desenvolupament de les formes diverses de convivència familiar i de la resolució de conflictes en els nous escenaris que apareixen a la nostra societat.

Té com a finalitat el desenvolupament de la recerca i l'experimentació de procediments i tecnologies aplicades a la mediació i a la resolució de conflictes familiars. Per assolir aquests objectius, el laboratori s'orienta envers l'ajuda a les famílies en situacions de separació i divorci, les crisis familiars i de parella, els conflictes relacionats per l'existència de situacions de dependència, i la mediació de suport a la protecció infantil, entre d’altres. El laboratori el dirigeix el doctor José Francisco Campos, professor titular d'universitat del Departament de Filosofia i Treball Social i investigador principal del grup de recerca en Conflicte, Canvi i Treball Social

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.