Setmanari d'informació local - 138 anys

ARCA denuncia unes «obres il·legals que afecten la protecció de Santa Catalina»

31851

L'Associació per a la Revitalització dels Centres Antics (ARCA) ha denunciat públicament aquest dilluns la «irregularitat» d'unes obres de canvi de façana que s'han dut a terme en un edifici situat al carrer Sant Magí del barri de Santa Catalina a Palma.

Segons ha informat ARCA en un comunicat, l'Ajuntament de Palma compta amb un informe tècnic del dia 28 de maig d'aquest any, on s'afirma que les actuacions realitzades en aquest immoble «són manifestament il·legals», de manera que el consistori ha iniciat un expedient de disciplina urbanística per «restablir la realitat física alterada».

En aquest sentit, l'associació ha explicat que a la part inferior esquerra de la façana, on estava situat un portal de fusta, s'ha realitzat una ampliació per construir un garatge que permet l'entrada de vehicles. El mateix ha passat en el marge inferior dret de la façana on s'ha passat de dues entrades a una per habilitar, també, l'estacionament de vehicles.

Així mateix, han assegurat que també s'han produït modificacions en la part de l'edifici que dóna al carrer Bayarte i s'ha ampliat la terrassa, on s'ha construït un porxo de 4,5 metres quadrats (m2) amb un volum de 10 m2, tot això, «presumiblement sense permís».

ARCA ha confiat que Cort porti aquest expedient de disciplina urbanística «fins al final» i es puguin revertir aquelles alteracions que no s'ajustin a la legalitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.