Setmanari d'informació local - 138 anys

Llucmajor se suma a la campanya 'No i punt!' per evitar agressions durant les festes

31905

L'Ajuntament de Llucmajor ha signat aquest dimarts l'acord d'adhesió a la Campanya 'No i punt!' del Consell de Mallorca l'objectiu del qual és prevenir i evitar possibles agressions sexistes a l'illa i mitjançant el qual es compromet a instal·lar la bandera creada per a aquesta campanya primer en s'Estanyol, en motiu de la celebració de les seves festes, i després a l'Ajuntament.

A més, segons ha informat el Consistori, se celebraran diverses activitats assessorades pel personal del Consell i emmarcades dins d'aquesta campanya, amb l'objectiu de conscienciar als joves i també als adults de la localitat respecte aquestes agressions.

D'altra banda, els programes de les pròximes festes del municipi comptaran amb un decàleg l'objectiu del qual serà aconseguir unes festes «lliures de violències masclistes». Per part, la Policia Local de Llucmajor està estudiant la implantació del Sistema de Seguiment Integral en els casos de Violència de Gènere (VioGén), en col·laboració amb els centres escolars.

Finalment, des del Consistori han expressat el seu rebuig a qualsevol agressió sexista «sigui com sigui el seu context». En aquest sentit, han argumentat que les administracions públiques tenen el deure i la responsabilitat d'intervenir, «impulsant un ampli ventall de mesures per a combatre-les i, en darrer terme, eradicar-les de la nostra societat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.