Setmanari d'informació local - 138 anys

Hila: «El sahrauí és un poble que històricament ha patit l’oblit internacional i, per això, l’Ajuntament de Palma ha de ser solidari amb ell»

31927

El batle de Palma, José Hila, i membres de la corporació municipal han rebut aquest dimarts en audiència les famílies i els infants del programa 'Vacances en pau'.

«Vull felicitar les persones que us encarregau de fer possible, any rere any, aquest programa. Enhorabona també a tots els col·laboradors que proporcionen l’atenció mèdica i de tot tipus que els infants necessiten», ha expressat el batle. Hila ha agraït de forma especial a les 22 famílies acollidores dels 23 infants. «Gràcies pel vostre exemple de solidaritat real, gràcies per la vostra generositat», ha dit.

El batle ha recordat que el sahrauí és «un poble que històricament ha patit l’oblit internacional i, per això, l’Ajuntament ha de ser solidari amb ell». «Les àrees municipals també posen el seu granet d’arena per fer millor l’estada dels nins i nines. L’EMT ha facilitat targetes d’autobús gratuïtes i l’IME ha posat a disposició places en les escoles d’estiu dels poliesportius municipals», ha afirmat.

La presidenta de l’Associació d’Amics del Poble Sahrauí, Catalina Rosselló, ha destacat que l’objectiu del programa, que enguany compleix 40 anys, és «lliurar als infants de les temperatures altes del Sàhara durant l’estiu a més d’establir un vincle afectiu entre les famílies i els infants». «Durant aquests anys, milers d’infants han pogut gaudir d’unes ‘Vacances en pau’», ha explicat Rosselló.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.