Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell prepara l'esborrany d'un nou pla de promoció turística de Mallorca

31939

El conseller insular de turisme, Andreu Serra, ha afirmat aquest dimecres que el Consell de Mallorca està treballant en l'esborrany d'un Pla Estratègic de Promoció Turística de l'Illa, que es posarà en marxa el gener de 2020.

En declaracions als mitjans, després d'una primera reunió amb el seu homòleg en el Govern, Serra ha assegurat que en l'actualitat «s'està treballant a establir els eixos fonamentals i al llarg dels pròxims mesos s'anirà redactant el document que es posarà en marxa a principi de l'any 2020».

En aquest sentit, des del Consell han ressaltat que comptaran també amb la col·laboració de la «iniciativa privada i de la resta d'administracions vinculades, perquè el resultat final sigui consensuat i doni resposta a les necessitats del sector». «Nosaltres hem de ser la gran agència de publicitat pública de la marca Mallorca, i per a fer-ho possible necessitam tenir totes les aliances possibles perquè sigui el més efectiu», ha considerat Serra.

Per part seva, el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, ha volgut destacar que «treballaran de forma conjunta i coordinada per a maximitzar l'eficiència de l'estratègia de la promoció turística per a Mallorca». «Hem de projectar la imatge de Mallorca amb la efectivitat més gran possible i promocionar la marca Mallorca de manera conjunta amb tot el sector», ha afirmat Serra en referència a la resta d'administracions i iniciativa privada. Per part seva, Negueruela ha assegurat que des del Govern «acompanyaran i sumaran esforços».

Sobre si Mallorca tendrà paradeta pròpia en les fires turístiques, el conseller insular ha dit que treballaran «dins de l'entorn de les Balears». En aquest sentit, han confirmat la presència en la pròxima edició de la World Travel Market, la ITB de Berlín i Fitur a Madrid.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.