Setmanari d'informació local - 138 anys

La Nit de l'Art 2019 se celebrarà entre el 19 i el 21 de setembre

31947

Els organitzadors i les institucions col·laboradores de la 23 edició de 'La Nit de l'Art' a Palma han presentat aquest dimecres la programació de la festa de l'art contemporani que se celebrarà del 19 al 21 de setembre.

Segons han informat des de l'organització, per primera vegada participaran col·laboradors d'arreu de l'Estat espanyol especialitzats en art contemporani, Fundació Arc i DKV Assegurances.

D'una banda, Fundació Arc - Art Palma Contemporani oferirà recorreguts gratuïts per les noves exposicions de les galeries d'art, visites guiades i DKV Assegurances, a través d'una adquisició, introduirà en la seva col·lecció d'art contemporani diverses obres d'artistes espanyols.

«'La Nit de l'Art' és un exemple del que volem que sigui la gestió cultural a la ciutat, una col·laboració entre el públic i el privat que ens permet fer junts coses que per separat no podríem fer cap dels dos», ha sostengut el president de Art Palma Contemporani, Frederic Pinya.

Així mateix, ha sostengut que «continuaran trucant a les portes que siguin necessàries per a aconseguir que Palma sigui un referent cultural artístic contemporani». Per part seva, el tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, ha afegit que 'La Nit de l'Art' «reforça el vincle entre la ciutadania i l'art contemporani».

«En els últims anys s'ha consolidat gràcies a la col·laboració entre galeries i institucions. Enguany tendrem dos espais que col·laboren; les tres exposicions del Solleric i la performance del Casal Balaguer, que serà un perfecte tancament a una nit de l'art especialment completa i de qualitat», ha explicat Noguera.

Pel que respecta a la programació, el primer dia, dijous 19 de setembre, hi haurà una taula en el Caixa Fòrum sobre el futur de les pràctiques artístiques i curatorials a Àfrica. El divendres es duran a terme visites guiades en anglès i espanyol per les galeries d'art contemporani de Palma i el dissabte quedarà inaugurada oficialment 'La Nit de l'Art' a les 19.00 hores. Tots els espais culturals privats i públics que participen viuran una jornada de portes obertes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.