Setmanari d'informació local - 138 anys

Vilaret destaca el paper dels investigadors i la «qualitat d'institucions com l'Imedea»

31973

La titular de la Secretaria Autonòmica d'Universitat, Recerca i Política Lingüística, Agustina Vilaret, ha posat en valor aquest dijous el paper dels investigadors i la «qualitat d'institucions com l'Institut Mediterrani d'Estudis Avançats (Imedea)».

Segons ha informat la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca, Vilaret s'ha reunit aquest dijous amb representants de l'Imedea en la seu de l'institut, centre mixt de recerca entre el Consell Superior de Recerques Científiques (CSIC) i la Universitat de les Illes Balears (UIB). Vilaret ha destacat que la tasca de l'Imedea és «fonamental per a conèixer i preservar els ecosistemes en unes illes mediambientalment sensibles com les Balears».

Des del Govern han indicat que totes dues institucions s'han emplaçat a trobar-se d'aquí a unes setmanes per a estudiar vies de col·laboració que vagin «més enllà de les actuals». A la reunió, que ha servit com a primer contacte entre els representants del Secretariat i l'Institut, han assistit, per part del Govern, a més de Vilaret, el director general d'Universitat i Recerca, Pep Lluís Pons, i en representació de l'Imedea, el seu director, Jorge Terrados, i el vicedirector tècnic, Guillermo Vizoso.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.