Setmanari d'informació local - 138 anys

La regidoria de Cultura col·labora amb l'artista Albert Pinya per a instal·lar una estructura en el bosc urbà de Palma

31995

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Palma i l'artista Albert Pinya col·laboren per a instal·lar una estructura d'aquest en el bosc urbà de la ciutat que comptarà amb una inversió de 16.843 euros.

Segons ha informat el Consistori aquest divendres en una nota de premsa, l'obra se situarà en el bosc urbà de Palma, «un dels projectes urbanístics més singulars de la ciutat, ja que permet recuperar l'antic Canòdrom en forma de bosc urbà». En aquest sentit, des de Cort han afegit que el bosc es convertirà en un espai destinat «especialment a joves i famílies a causa de la seva proximitat a diferents centres educatius».

El regidor de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, i Albert Pinya, acompanyats de la Coordinadora de Cultura, Francisca Niell, i del director general de Promoció i Difusió Cultural, Marcos Augusto, han visitat aquest divendres el taller de l'artista on s'està acabant de produir l'escultura 'Núvol'.

Des de l'Ajuntament han indicat que aquesta obra aportarà un «valor afegit al projecte, gràcies a la qualitat de Pinya». «Es tracta d'un artista que ha destacat per l'originalitat i diversitat de la seva obra, creant un llenguatge propi que el fa únic», ha explicat Noguera.

A més, han declarat que amb la instal·lació d'aquesta nova estructura s'obre un «nou itinerari artístic i cultural a la ciutat» que permetrà reconsiderar la ubicació d'algunes estructures que estan distribuïdes per Palma. «Aquesta iniciativa crearà un nou passeig artístic distanciat del centre històric», ha declarat el regidor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.