Setmanari d'informació local - 138 anys

EMAYA posa en marxa un «pla de xoc» contra les pintades vandàliques

32067

El batle de Palma, Jose Hila, i el regidor de Medi Ambient i Benestar Animal, Ramon Perpinyà, han explicat aquest dilluns les primeres passes del Pla de xoc contra les pintades vandàliques que ja ha iniciat EMAYA. L’empresa municipal ha començat a actuar als espais municipals amb l’objectiu de netejar les pintades incíviques que ocupen diferents espais de la ciutat.

«Em vaig marcar com a objectiu començar el mandat posant en marxa mesures per millorar el dia a dia de Palma per, d’aquesta manera, complir amb allò que m’havia compromès amb la ciutadania», ha explicat el batle. Per al batle, «tenim massa pintures vandàliques a la nostra ciutat que contribueix a donar una mala imatge de la nostra ciutat, d’incivisme, que volem lluitar i combatre». Amb el nou pla de xoc «començam a netejar de forma intensa les pintures vandàliques». L’Ajuntament «farà la seva part, deman a la ciutadania que faci la seva».

Primeres passes
La setmana passada EMAYA va actuar a les conegudes com a escales del Nixe, que enllacen el carrer de Bernat de Santa Eugènia amb l’avinguda Joan Miró, i a la plaça Comtat del Rosselló. Avui ho ha fet a la plaça Alexandre Fleming. Durant les properes setmanes continuarà per altres espais públics de Palma. L’equip encarregat de la neteja de les pintades s’ha reforçat per poder començar a fer feina i ara està format per quatre persones. La previsió és incrementar-ne el personal durant els propers mesos.

La següent passa serà consensuar amb veïnats i comerciants com actuar en aquelles façanes que són propietat privada.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.