Setmanari d'informació local - 138 anys

Alternativa per Pollença denuncia que el regidor de festes està «disposat a prevaricar»

32091
Jaume Morey | Ultima Hora

Segons ha destacat Alternativa per Pollença en un comunicat, en una entrevista a la premsa local Punt Informatiu s’ha demanat al regidor de festes de Pollença, Josep Lluís Pons (Tots per Pollença), si estava disposat a arriscar-se a ser sancionat per posar un gall al Pi de Sant Antoni després de la polèmica generada per unes de les primeres declaracions del batle.

«La seva resposta va ser que sí que s’arriscaria si el batle li dóna suport, encara que s’hagi de pagar una multa de 1.500 euros. Agraïm aquestes declaracions que ens facilitaran la denúncia per prevaricació en el cas que realitzi aquesta actuació», han explicat des d'Alternativa per Pollença.

Des de l'agrupació política han expressat que pensen que el regidor «encara no distingeix entre el que són comentaris que podia fer com a ciutadà a la barra d’un bar i el que significa ser un càrrec públic. Col·locar el gall al pi significaria incomplir la Llei 1/1992, de 8 d’abril, de Protecció dels Animals que viuen en l’entorn humà, i no suposaria només una multa per a l’Ajuntament (o sigui, per a tots els contribuents) sinó també, per part nostra, una denúncia per prevaricació al regidor de festes i al batle en el cas que li doni suport».

A més, han volgut recordar-li al regidor que en el darrer Sant Antoni no hi va haver gall dalt del pi i la festa «es va desenvolupar amb el mateix èxit de sempre». «Li recomanam a ell i al batle que en comptes de crear problemes nous es dediquin a guanyar-se el sou solucionant els existents», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.