Setmanari d'informació local - 138 anys

La vicepresidenta del Parlament critica que la monarquia vulgui «imposar a les dones portar vestit curt pel fet de ser dona»

32319

La vicepresidenta del Parlament, Gloria Santiago, ha considerat aquest dimecres que «les institucions medievals haurien de replantejar-se i estar a l'alçada de la societat que representen», ja que, segons la seva opinió, «al final Espanya és millor que els seus monarques».

Així s'ha expressat en declaracions als mitjans després d'assistir a la recepció amb els reis espanyols a l'Almudaina, pel que ha explicat que «avui era un moment per seguir reivindicant».

Així mateix, ha criticat que «una institució monàrquica vulgui imposar a les dones portar vestit curt pel fet de ser dona». «No m'ha semblat lògic ni convenient en el moment que està vivint Espanya en qüestions d'igualtat i feminisme». En aquest sentit, ha defensat que, per això, li ha semblat millor triar per si mateixa el que s'havia de posar i ha triat uns pantalons.

Per una altra banda, Santiago també ha estat notícia per publicar a les seves xarxes socials una fotografia amb un llaç republicà i el text: «Com la segona representant del poder legislatiu a les Balears i per tant de tota la ciutadania d'aquí, republicana o no, avui tinc un acte inusual. Avui veuré a Felipe, un ciutadà normal que ha tengut molta sort en aquesta vida. Però no tant com nosaltres, que tenim la nostra lluita, el somni i la determinació per aconseguir que en aquest país guanyi la democràcia i la justícia social. La gent no pot ser lliure i súbdita alhora».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.