Setmanari d'informació local - 138 anys

Company denuncia que Sánchez ve «per parlar de res» i que Armengol «acota el cap»

32335

El president del PP a Balears, Biel Company, ha lamentat des d'Eivissa que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, hagi tornat a viatjar a les Illes «per parlar de res i a practicar allò del 'no és no'». A més, ha censurat que la líder de l'Executiu autonòmic, Francina Armengol, hagi acotat «el cap» davant ell.

Company, després d'assistir a Eivissa als actes de les Festes de la Terra, ha lamentat que Sánchez no hagi duit coses «justes» per a Balears, temes «que fa molts anys que prometen, però que no arriben», en relació al Règim Especial de Balears (REB), problemes de finançament de carreteres o inversions en temes de depuració o subministrament d'aigua.

«És molt trist veure com la senyora Armengol, que fa uns anys era molt reivindicativa, va acotar el cap i va dir amén al seu cap de files, Pedro Sánchez, sense resoldre problemes fonamentals», ha dit.

Sobre el discurs de Marí

Company ha qualificat de «bo i sensat» el discurs institucional del president del Consell d'Eivissa, Vicent Marí, a les Festes de la Terra.

Segons ha afegit, ha estat un discurs tranquil, «ordenat, tocant els problemes d'Eivissa i que també existeixen a altres llocs i reivindicant que es presti atenció des d'altres institucions, com el Govern o el Govern d'Espanya».

Així, ha animat a Marí i al seu equip al Consell perquè siguin capaços de resoldre els problemes de l'Illa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.