Setmanari d'informació local - 138 anys

Un retrobament musical molt esperat

32407

Aquest passat diumenge, 11 d’agost, a la galeria d’art Can Cabestre de Felanitx, on el pintor Jaume Prohens hi desenvolupa la seva activitat artística, s’ha celebrat un concert de cambra en el que Maria Caldentey (flauta travessera) i Francesca Artigues (piano) amb el seu virtuosisme, han permès escoltar i gaudir d’una sèrie de peces musicals, algunes, acompanyades per la veu de la grega Irina Cotseli.

Un retrobament molt esperat

Des que ja fa uns anys formaren el grup musical Llunàtiques na Maria i na Francesca no s’havien tornat a trobar per fer música, i de la bona.

Francesca Artigues i Maria Caldentey han explicat a dBalears: «Feia estona que volíem tocar juntes després de tants d'anys. La nostra idea era tocar en un recinte diferent, com ara un corral, un jardí o un espai com el d’avui vespre: una sala d’exposicions, on la pintura i la música ajudin a crear un ambient propici per gaudir de l’art i gràcies a Jaume Prohens ho hem assolit».

Peces de Mancini, Bach, Elgar o Debussy i algunes adaptacions de jazz han delectat el públic assistent que omplia la sala.

La idea del concert, que s’ha assolit amb escreix, era interactuar entre la gent que fa un recorregut per la galeria veient les obres exposades i alhora escoltant les peces musicals que ens han regalat la flauta de Maria Caldentey, la veu d’Irina Cotseli i el piano de Francesca Artigues.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.