Setmanari d'informació local - 138 anys

Palma, darrer destí de la campanya 'Fes circular la teva llauna al groc'

32593

L’Ajuntament de Palma col·labora amb la campanya 'Cada llauna compta', el programa europeu de sensibilització mediambiental que ha dut a terme aquest estiu una important campanya de sensibilització sobre reciclatge. Durant quasi dos mesos ha recorregut diverses platges i ara és el torn per les platges de Palma.

Baix el títol de 'Fes circular la teva llauna al groc' aquesta campanya del programa europeu continuarà transmetent –ara també als banyistes de les platges de Can Pere Antoni, Cala Major i s'Arenal– que la llauna de begudes és un envàs òptim en l’entorn de l’economia circular, i que per això és important que incorporin en el seu coneixement el gest de dipositar els envasos metàl·lics en el contenidor groc, tancant així el cicle que dona l’inici a l’economia circular de les llaunes de begudes i cuidant el medi ambient a través de l’estalvi de materials i energia.

Gràcies al reciclatge, el 75 % dels metalls produïts per la humanitat, encara continuen en ús.

Qui comunicarà als banyistes la importància que té reciclar llaures de begudes seran els dinamitzadors de la campanya. A més aquests també portaran una motxilla recol·lectora de llaunes per a facilitar el gest del reciclatge als banyistes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.