Setmanari d'informació local - 138 anys

Dotze alts càrrecs del Consell de Mallorca possessió del seu càrrec

32875

Dotze alts càrrecs, entre els quals hi ha directors insulars i secretaris tècnics del Consell de Mallorca han pres aquest dilluns possessió del seu càrrec, en un acte presidit per la presidenta de la institució insular, Catalina Cladera.

Segons ha explicat el Consell, han pres càrrec quatre persones en el Departament de Presidència, una en Cultura, dues en Hisenda i Funció Pública, dues en la cartera de Drets Socials, dos al medi ambient i Sostenibilitat, i una en Mobilitat.

En el cas de la cartera de Presidència, es tracta de Margalida Amorós Bauzá, que assumirà el càrrec de directora insular de Coordinació; Pere Cerón Provencio, que serà el nou director insular de Relacions Institucionals i Projectes; Martín Expòsit Sagristà, director insular de Modernització i Transparència, i Carolina Abad Pons, directora insular de Promoció Sociocultural.

En el departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Maria Pastor Gelabert serà la directora insular de Cultura, mentre que en la cartera d'Hisenda i Funció Pública, Andrés Caparrós Coll serà el director insular de Serveis Generals i Gabriel de Hevia Aleñar, secretari tècnic.

En la cartera insular de Drets Socials, Maria de los Ángeles Fernández serà la directora insular d'Infància i Família, i Àngels Candels Coronat, directora insular de Suport Territorial. En el Departament de Medi ambient i Sostenibilitat, Gonzalo Llamas Navarro serà el director insular de Mobilitat, i Patricia Arbona Sánchez, directora insular de Residus.

Finalment, en el departament de Mobilitat i Infraestructures, Mercedes Moragón Planas serà la secretària tècnica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.