Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Associació de Docents d’Eivissa expressa el seu rebuig a l'acte militarista destinat a nins

33013

L’Associació Professional de Docents d’Eivissa he fet públic el seu rebuig a la promoció de l'acte militarista destinat a nins que la Delegació d’Educació ha ajudat a convocar.
A través d’un comunicat, l'APDE denuncia que «aquest acte fomenta el militarisme entre els més petits», i que la promoció d’un acte militar contradiu el model educatiu actual, «un model que pretén educar l’alumnat en la pau, la no-violència, el respecte, la convivència i la solidaritat».

Els docents de les Pitiüses demanen a la Delegació d’Educació d’Eivissa i Formentera que retiri aquesta activitat, alhora que defineixen la seva promoció com a «inadmissible» i reclamen propostes que fomentin «valors pacifistes allunyats del militarisme i de l’exèrcit».

Cal recordar que segons ha informat Ràdio Illa, La delegació de la conselleria d'Educació del Govern a Eivissa i Formentera ha enviat un correu a tots els centres educatius de les Pitiüses, on s’anima als docents i a l’alumnat a participar a una mostra organitzada per l'exèrcit espanyol l’antic quarter militar de sa Coma els propers 25 i 26 de setembre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.