Setmanari d'informació local - 138 anys

Els casals de barri de Palma oferiran enguany més de 900 activitats

33063

El Regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, i la Directora General de Participació ciutadana, Clàudia Costa, han presentat aquest dilluns l’oferta de tallers que s’impartiran als 32 casals de barri de Palma durant el curs 2019- 2020, que arrencarà el pròxim 30 de setembre.

Les inscripcions començaran el pròxim dia 16 de setembre. En el cas dels casals de Santa Catalina i l’Escorxador (els que més demanda tenen) des d'aquest dilluns i fins divendres dia 13 es donarà cita prèvia per poder formalitzar la inscripció la setmana vinent. Amb aquest canvi es pretén evitar les aglomeracions i cues típiques de l’inici de curs i facilitar el procés d’inscripció. La recollida de la cita prèvia i la inscripció es faran en la mateixa franja horària que l’activitat a la qual es volen inscriure, és a dir, en horari de matí o en horari d’horabaixa. D’aquesta manera es facilita a les persones que acudeixin als casals que ho facin en el moment més convenient per a elles.

Inicialment cada usuari només es podrà inscriure a un taller, encara que una vegada finalitzades les inscripcions els ciutadans podran optar (a partir de dia 23 de setembre) a aquelles places que hagin quedat vacants.

L’Ajuntament preveu que més de 15.000 persones es beneficiïn de les prop de 900 activitats que s’oferiran. Es manté el preu d’inscripció que oscil·la entorn dels 48 euros per trimestre. Les activitats que s’oferiran abasten diferents interessos i preferències com anglès, ball, brodat, ganxet, treballs manuals, Pilates, pintura, dansa del ventre, iniciació a la informàtica per a la gent gran, ball de bot, country, restauració de mobles, patchwork o guitarra, entre d’altres.

Aquest estiu els casals de barri han mantengut la seva activitat durant el mes de juliol com a millora als serveis oferts als ciutadans. Davant l’èxit d’aquesta proposta l’Ajuntament continuarà impulsant la iniciativa els pròxims cursos.

Palma compta amb 32 casals de barri 7 dels quals són gestionats pel consistori mitjançant un contracte de serveis (entre ells el de Santa Catalina i l’Escorxador) mentre que la resta tenen una cessió d’usos a entitats sense ànim de lucre inscrites al RMEC i associacions de veïnats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.