Setmanari d'informació local - 138 anys

Més per Menorca reclama a Armengol que lideri un gran front social i polític per a la millora del finançament

33271

El diputat de Més per Menorca Josep Castells ha demanat aquest dimarts durant el ple del Parlament que la presidenta Francina Armengol lideri «un gran front social per a la millora del finançament autonòmic».

El diputat menorquinista ha insistit que qualsevol solució «només pot passar per una unió de forces i només la pot liderar la presidenta del Govern, qui ara per ara no ho està fent». I és que Castells no veu aquesta actitud en Armengol. Al contrari, el diputat s'ha queixat que Armengol es dedica només a fer una «batalla dialèctica» amb el PP, amb qui s'acusa mútuament dels problemes de finançament autonòmic.

Castells ha recordat que cap govern de les Illes, amb governs del PP i el PSOE a Madrid, ha estat capaç d'arreglar res. De fet, ha afegit que el problema és que «aquestes illes estan governades per les sucursals dels partits que governen a Madrid».

El polític menorquí ha assegurat que l'única solució per a sortir de la problemàtica és «unir forces i continuar amb la mobilització social de la legislatura passada que va permetre aconseguir el REB». I ha insistit a Armengol que cal que sigui ella qui es posi «al capdavant de tot plegat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.