Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern urgeix a l'Estat a modificar la vinculació del preu dels bitllets d'avió amb el descompte de resident

33601

El Govern ha urgit aquest dilluns a l'Estat espanyol al fet que modifiqui «al més aviat possible» que el preu final dels bitllets aeris estigui lligat a l'exigència del 75% de descompte de resident perquè és una qüestió que «té incidència» en els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE).

Després de reunir-se amb el secretari d'Estat d'Infraestructures, Transport i Habitatge, Pedro Saura, per a tractar la connectivitat aèria a les Balears, el conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons, ha explicat que en la trobada li ha quedat palesa que el Govern d'Espanya «té clar que el 75% no està en joc, que no és un plantejament lligat a la renda i que queda garantit». Davant això, el representant de l'Executiu dóna «per tancat el debat».

En relació a aquest descompte, Pons també ha dit que l'Executiu espanyol té present la qüestió del preu final dels bitllets, que és un tema que «ja està treballat i tancat: Ho havien plantejat just abans de la convocatòria d'eleccions, així que esperem que s'aprovi just després de formar-se el nou govern».

Sobre aquest assumpte, Pons també ha demanat que es faci un «major control» de les companyies aèries i des de l'Executiu li han explicat que han sol·licitat un estudi a la Comissió del Mercat i la Competència. «Li hem demanat aquesta informació i ens han dit que res més tenir-la ens la donaran», ha assegurat el conseller.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.