Setmanari d'informació local - 138 anys

Exigiran a les companyies aèries que demanin la condició de resident al final de la compra per a evitar l'increment del preu

33611

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons, ha plantejat aquest dilluns al secretari d'Estat d'Infraestructures, Transports i Habitatge del Ministeri de Foment, Pedro Saura, la necessitat d'adoptar mesures per a evitar l'increment de preus per part de les companyies aèries aprofitant el descompte del 75 % de resident.

A la reunió, el Govern espanyol ha garantit al conseller que no hi ha cap intenció d'introduir cap canvi en la bonificació del 75 % i ha reiterat la seva aplicació universal als ciutadans residents a les Illes Balears en els seus trasllats entre les illes i amb la península.

Pons ha reiterat a Pedro Saura el posicionament del Govern, en el sentit que els esforços per a evitar l'increment de despesa per la bonificació del descompte de resident del 75 % s'han de centrar en la investigació a les companyies i no en la renda dels residents i la quantitat dels seus viatges.

De la mateixa manera, el conseller ha demanat que s'adoptin mesures que evitin comportaments anòmals de les companyies, com ara l'exigència que la condició de resident a l'hora de comprar els bitllets en línia es faci constar sempre al final i no al principi perquè així no hi pugui haver dos preus diferents.

Des del Govern espanyol s'han compromès a exigir per llei l'obligació d'incloure la condició de resident al final de la compra i que aquesta serà una de les primeres mesures que s'adoptin.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.