Setmanari d'informació local - 138 anys

Les jornades professionals de Fira B! reuneixen més de 500 professionals a Palma

33713

Més de 500 professionals participen a la Fira B! 2019 a Palma de Mallorca, que constitueix la cinquena edició del Mercat Professional de Música i Arts Escèniques de les Balears i que s'ha inaugurat aquest dijous amb un concert de Maika Makovski en el teatre Xesc Forteza.

Segons han indicat des de l'organització, les jornades professionals d'aquesta fira se celebraran fins al 5 d'octubre en el Caixaforum de Palma. Així, se celebraran diverses conferències, taules rodones, speedmeetings i trobades entre persones del sector de les arts escèniques i la música.

Així mateix, aquest divendres continuen les jornades professionals i destaca la conferència 'Obrir portes a l'exterior per al sector del circ'. Aquesta fira està organitzada per la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat, a través de l'Institut d'Estudis Baleàrcis, amb la col·laboració del Consell de Mallorca i de l'Ajuntament de Palma.

Fira B! d'enguany és més internacional que mai, ja que ha augmentat considerablement la presència de professionals de diferents països. D'aquesta manera, a Fira B! 2019 hi ha acreditats professionals de més de 20 països diferents i de quatre continents: Europa, Àfrica, Amèrica i Àsia.

Aquest divendres continuen, també, els showcases de música jazz al Museu de Mallorca i a Portella i al teatre Xesc Forteza amb música rock, pop i indie, i jazz i, els espectacles d'arts escèniques arreu dels teatres de Ciutat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.