Setmanari d'informació local - 138 anys

Cinemacat incorpora pel·lícules d'estrena doblades en català als cinemes Aficine de Palma, Manacor, Maó i Eivissa

33863

El projecte de cinema en català a les Balears Cinemacat continua creixent. Quan fa només uns dies anunciaven el cicle de pel·lícules per a infants doblades en català a CineCiutat, ara han anunciat l'inici de projeccions d'estrenes doblades en català a sales Aficine de Mallorca, Menorca i Eivissa.

Cinemacat és el projecte de l’Obra Cultural Balear que, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística, CineCiutat i Aficine pretén aconseguir una programació estable de cinema en català de qualitat arreu de les Illes.

La primera pel·lícula d'estrena doblada en català és la nova comèdia romàntica de Woody Allen, 'Dia de pluja a Nova York' que s'estrena també en català aquest divendres i la podrem veure en la nostra llengua de l'11 al 17 d'octubre, a les sales d'Ocimax Palma, Multicines Manacor i Sales Ocimax Maó.

Protagonitzada per Timothée Chalamet, Selena Gomez, Elle Fanning i Jude Law, la nova obra de Woody Allen ens mostra com dos joves amants passen un cap de setmana molt especial a Nova York. La ciutat serà testimoni dels seus incòmodes embolics.

Finalment, a banda del cinema per a infants a CineCiutat i les estrenes a Aficine, des de l'organització també han avançat que s'incorpora 'El documental del mes'. Aquesta iniciativa consisteix en la projecció d'un documental d'actualitat al mes subtitulat en català a CineCiutat i a la Biblioteca Pública de Maó. Aquest mes d'octubre veurem 'Push', el nou documental del guardonat director Fredrik Gertten, que investiga el perquè ja no podem permetre’ns el luxe de viure a les nostres pròpies ciutats.
Tota la informació i programació a cinemacat.cat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.