Setmanari d'informació local - 138 anys

Armengol: «És fonamental votar el 10N per tenir un govern fort del PSOE»

34087
El PSOE de Mallorca han celebrat aquest dissabte l'Assemblea de Regidors i Regidores de Mallorca. | PSIB-PSOE

El PSOE de Mallorca han celebrat aquest dissabte l'Assemblea de Regidors i Regidores de Mallorca, un espai de debat i reflexió en el qual han participat la secretària general del partit, Francina Armengol, el candidat al Congrés, Pere Joan Pons, i el candidat al Senat, Cosme Bonet.

Pons ha defensat que «el millor que li pot passar a Espanya és tenir un Govern fort, estable, de futur i capaç de fer front als reptes econòmics, al canvi climàtic i a les reformes que necessita l'Estat, presidit per Pedro Sánchez».

Per aconseguir-ho, el candidat del PSIB-PSOE al Congrés ha argumentat que les raons per votar el 10 de novembre «són les mateixes que el 28 d'abril; com són consolidar les polítiques progressistes que hem impulsat a totes les institucions i flexibilitzar la regla de despesa, perquè necessitam oferir millors serveis públics i no tenir els doblers de tots i totes en els bancs».

A més, Pons ha destacat la necessitat de «frenar l'extrema dreta de Colón, que continua viva amb el pacte d'Andalusia i el de Madrid, per la qual cosa la gent no ha d'oblidar que poden governar a partir del 10N». Per això, el candidat socialista ha demanat a tothom que es mobilitzi i «prengui consciència que allò que va passar el 28 d'abril ha de tornar a passar el 10 de novembre perquè ens vagi bé a les Illes Balears i a l'Estat espanyol».

En el mateix sentit s'ha pronunciat la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, qui ha apuntat que «els socialistes de les Balears són més forts que mai i ens trobem en millor situació per servir els ciutadans als quals volem representar, després de guanyar les eleccions del 28 d'abril i del 26 de maig, governant a més llocs que mai a les illes».

Així mateix, Armengol ha insistit en el fet que «volem guanyar les pròximes eleccions generals perquè creim fonamental que hi hagi un Govern Espanyol presidit per Pedro Sánchez que impulsi mesures com la derogació de la Llei Montoro que tant perjudica els nostres ajuntaments i que faci també una aposta per l'educació, pels serveis socials, pel creixement econòmic i la seva redistribució, per la lluita contra el canvi climàtic i la protecció del medi ambient».

Per tot això, Armengol ha remarcat que «és fonamental votar el 10N des de la responsabilitat que tenim tots i totes i que guanyi el PSOE». L'assemblea ha comptat amb bona part dels regidors i regidores del PSOE de Mallorca i s'han debatut temes com el turisme o la memòria històrica, amb la cloenda de la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.